Red Fields

Liverpool Fc past, present, future

Többeknek feltünt Jürgen Klopp klónját is szerződtette a Liverpool / Remek húzás....

2016. október 27. 06:07 - Franko Mondó

"A Liverpoolban annyira elégedettek Jürgen Kloppal, hogy már klónozták is a mestert?" Tette fel viccesnek szánt kèrdèst, mèg az augusztusi felkészülési időszakban az egyik legnagyobb Angol internetes portàl bloggere. Nem is sejtve, hogy az igazság majdnem olyan elkèpesztő mint ha valóban klónozták volna a Német mester edzőt.
14729402_1444644602218522_180771027841686667_n.jpg
Nos mint az nagyon hamar kiderült, Klopp fiatalabb énjènek Andreas Kornmayer a neve, aki az edzői team új tagja a Vörösöknèl és semmilyen rokoni viszony nincs közte ès Jürgen Klopp között.
Szerintem ha megkérdeznének 100 Liverpool szurkert ki a legjobb nyári igazolásunk, a legtöbben Mané, Matip vagy ép Wijnaldum nevét mondaná, és igazuk is lenne, a pályán valóban ők a legjobb nyári érkezők. Viszont az 
hogy a csapatnak ilyen a gyorsasága ès erőnlète, illetve hogy az izom sèrülèsek (ami a legtöbb PL klubnál jelent óriási problèmát, az óriási meccs szám miatt.) elkerülik a csapatot az nagyon nagyrèszben neki köszönhető.
Szerintem még soha egyetlen menedzsernek sem jutott az eszèbe, hogy egy kiváló játékos helyett, a világ egyik legnagyobb klubjától a Bayern Münchentől a "fitness ès erőnlèti" trènerèt igazolja le a saját csapatához. Nem is beszèlve arról micsoda álom fizetèst kell ahhoz valakinek felajánlani, hogy ott hagyja èrte a kiválóan fizetett atom biztos munkájat Németország legnagyobb klubjánál.
Ez megint olyan váratlan, jó húzása Kloppnak ami egészen elkèpesztő! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offside01.blog.hu/api/trackback/id/tr9511842351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása