Red Fields

Liverpool Fc past, present, future

Gerrard szerint a Liverpool szurkolóknak a BL győzelem fontosabb mint a PL bajnoki cím. Szerinted?

2016. október 26. 05:03 - Franko Mondó

A minap èppen olvastam az OLSCH oldalán Steven Gerrard - Autobiography című könyvèt virtuális formában, amit az OLSCH oldalára folytatásokban tesznek fel, Szabó Zsolt kivàló forditásában. Szóval ott ütötte meg a szememet, Gerrardnak pár mondata a szurkolók kapcsán:
"A Liverpool szurkolói, teljesen megőrülnek az európai fociért. Bárki megnyerheti a bajnokságot, de az Európai kupákat a Liverpoolnak kell uralnia újra, ahogyan règen is. Ez minden Vörös fan elsőszámú vágya, règi és új BL gyözelmekről àlmodnak. Ahogyan a KOP egyik molinoján is szerepel: “Tegyetek róla, hogy àlmodhassunk tovàbb! ” Vigyetek minket vissza europa élère, oda,  ahová tartozunk!"  (Steven Gerrard)
Ezen azért elgondolkodtam, hogy valóban igy van-e vagy csak kissè túloz a Legendás Kapitányunk. Kiváncs vagyok mondjuk a Magyar Pool szurkolók mit választanának: hogy vègre nyerjük meg a PL-t vagy inkább egy újabb BL győzelmet szeretnènek jobban, ha csak az egyiket lehetne választani.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offside01.blog.hu/api/trackback/id/tr6411839101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása