Red Fields

Liverpool Fc past, present, future

A Premier League élére állt a Liverpool a 11.forduló után

2016. november 07. 06:19 - Franko Mondó

Már a Man.City szombati botlása után szinte mindenki biztos volt benne, hogy mivel az Arsenal a Tottenhamel játszik rangadót, ahol ha győznek is az ágyúsok, aligha több góllal teszik azt, igy a Pool egy nagyobb gólarányú 3-4 győzelemmel az élre ugorhat. De mivel a a fent említett rangadó döntetlenre végződött, igy már a Watford elleni meccsre úgy futottunk ki, hogy a legminimálisabb győzelem is elég, a tabella éléhez. A Watford egy egész jól teljesítő közép csapat, amelyik többek között a Man.Unitedet is megverte otthon, igy szoros meccsre volt kilátás, de végül magadták a fiuk a módját és egy gála meccs közepette vonultak fel a táblázat elejére.
"Mindössze 25 percig bírta Watford a hazaiak elementáris nyomását, ekkor Sadio Mané fejelt gyönyörű gólt Gomes hálójába. A Southamptonból érkező csatár találata kiszakította a gólzsákot, hiszen ezután nem sokkal Coutinho és Emre Can is betalált. A második félidőben Firmino növelte a piros mezesek előnyét, majd Mané talált be újra, a 60. percben. A vendégek Janmaat révén a 75. percben szépíteni tudtak, de a csereként beállt Wijnaldum erre is válaszolt, így kiütéses győzelmet aratott a Pool."
Röviden most ennyi, de kéthetes válogatott szünetben egy hosszabb posztban beszéljük meg az eddig történteket...

14963092_1296697300374580_590309208_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offside01.blog.hu/api/trackback/id/tr2611938285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása