Red Fields

Liverpool Fc past, present, future

A Liverpool 3-0-ra lemosta a Villarrealt és bejutott az Europa Liga döntőjébe!

2016. május 06. 00:05 - Franko Mondó

Ez egy igen rövid poszt lesz! 
Jürgen Klopp az első évében, amikor szezon közben vette át a csapatot, egyből az EL döntőig vezette a Liverpoolt, úgy hogy egyetlen egyet sem igazolt még! Azokkal a játékosokkal érte el ezt a hihetetlen sikert, akik eddig is itt voltak, de Jürgen Klopp kellett ahhoz, hogy igy összetegye a csapatot!!!!!!!!!
Mi lesz ha jövőre még be is vásáról? Hihetetlen amit ez az ember csinál!!!

chuk9uawmaav-77.jpg

Még az UEFA is Kloppot és a Liverpoolt ünnepli a twitter oldalán... 
(Bövebben a legközelebbi posztban.)

What an impact Jürgen Klopp has had on Liverpool!

chuqtvixiaahr8b.jpg

Most mondhatnám, hogy "én megmondtam és igazam lett" hogy amikor sokan sápítoztak, a Villarreal elleni első meccs 0-1-es eredménye miatt. Én az idegenbeli 0-1-et jó eredeménynek tartottam és nem kell azt a vereséget túl dramatizálni. Már csak abból kiindulva mondtam ezt, hogy az egy teljesen hétköznapi eredmény a nemzetközi kupákban az idegenbeli 1-2-s vereség, ami inkább jó mint rossz az idegenben játszó csapatnak, ezért is van az, hogy állatában a másik csapat jut tovább az otthoni visszavágon. De nem mondok ilyet Örülök, hogy igazam lett.... és örülök a továbbjutásnak!
Viszont jó ha mindenki hozzászokik,hogy (különösen a BL-ben) gyakran kerülnek hátrányba idegenben a csapatok (még a legesélyesebbek is lásd REAL 0-2-es veresége a Wolfsburgól, vagy az Athletico veresége Barcelonában stb... mégis továbbjutottak és döntőznek.... Szóval 0-1-nél abszolut nem kell berezelni. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offside01.blog.hu/api/trackback/id/tr488690254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása